söndag 8 maj 2011

Kongen

Kristianstad...

Ett ställe där vi inte lyckats komma imål på...ja ganska länge iallafall..

Förväntningar på att vara med i toppen i klassen o slåss fanns iallafall när vi rullade ut mot ss1.

Sträckan började bra men jag hängde inte alls med i noterna. Anders fick väldigt många noter sent o vid ett tillfälle var jag helt borta. Tiden på sträckan var alldeles utmärkt ändå och en andraplats efter ss1 är ju en utmärkt start.

Service efter ss1 o inga direkta problem så det var bara att åka mot ss2 som skulle bli struken pga skogsbrand innan vi hann starta.

ss3 fungerade riktigt bra, notläsningen stämde o körningen likaså. Inga problem genom sträckan o jag tror vi var klassnabbast där.

Service inför ss4 o när vi ska rulla upp på vår plats har vi inga bromsar så servicebussen får agera stoppkloss o vi var nära att klämma farsan mellan bussen o rallybilen.

Inga större skador skedda som tur var, en liten buckel på rallybilen o en liten touch på farsan som hann undan precis.

Luftade bromsarna o rullade ut till start.

ss4 är en av de få sträckor bror o jag har kört förut nå'ngång o allt funkar bra, sist vi var här stod vi efter målgång på denna sträcka med trasig kardan så det var skönt att kunna fara vidare denna gång. Tror vi hade 3e bästa tid i klassen här.

Inför start på sista sträckan konstateras det att det skiljer mindre än en sekund mellan Anders o Magnus Carlsson från Växjö. längre bak i fältet startade Viktor Karlsson från Nybro som vi inte visste tiderna på mer än att han varit snabb och förmodligen låg några sekunder före oss.

Sämst 3a i klassen om vi tar oss imål är mer än godkänt sa vi inför start o ger oss iväg.

Riktigt bra tempo o bra attack sträckan igenom gör att vi slår Magnus med ca 6 sek och är 3-4 sekunder snabbare än Viktor. Klassnabbast på sträckan men det skulle inte räcka till seger.

Med 0,7 sek blir vi slagna av Viktor så stort grattis till han o hans co-driver.


Incar från ss1, 4, 5 på: http://www.youtube.com/lisenangus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar